Salmisaarenaukio 1

00180, Helsinki

Pääkonttoritasoinen koko 3. kerroksen käsittävä toimistotila merinäköalalla. Ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon. Huonejako muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaiseksi ja tila on myös tarvittaessa jaettavissa (975/1650m²).

Salmisaarenaukion kiinteistö sijaitsee Helsingin Salmisaaressa osoitteessa Salmisaarenaukio 1. Salmisaari ja Ruoholahti ovat alunperin teollisuus- ja varastoaluetta, joka on muuttunut 1990- ja 2000-luvuilla tärkeäksi yrityselämän keskittymäksi, jossa työskentelee noin 14 000 ihmistä. Täällä kohtaavat historiallinen urbaani alue meren äärellä, teollinen ympäristö sekä huippumodernit pääkonttoritason toimistot. Salmisaari on Helsingin tärkein pääkonttorikeskittymä keskustan ohella. Alueella pääkonttoriansa pitävät mm. Varma, Ilmarinen, Wärtsilä, F-Secure, Cargotec, Outokumpu, Altia, Accenture, Supercell, Kemira ja Deloitte.

Vuonna 2007 valmistunut Salmisaarenaukio 1 rakennettiin alun perin korkeatasoiseksi pääkonttorikiinteistöksi. Kiinteistön on suunnitellut arkkitehtitoimisto Helin & Co Architects. Salmisaarenaukio tarjoaa tyylikkäät ja muuntojoustavat toimitilat, jotka voidaan suunnitella asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kiinteistön upeista, koko seinän kokoisista ikkunoista avautuu mahtava merimaisema kohti Lauttasaarta.

Salmisaarenaukio 1 on sertifioitu kansainvälisellä Breeam In Use -ympäristösertifikaatilla.

Tarvittavat pysäköintipaikat löytyvät suoran hissiyhteyden päästä, kiinteistön välittömässä yhteydessä sijaitsevasta lämpimästä pysäköintihallista.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com