Pääkaupunkiseutu
Lappeenranta
Hämeenlinna
Vaasa
Rovaniemi
Nokia
Tampere
Hyvinkää
Seinäjoki
Turku

Laaja kohdekartta

Kohteemme sijaitsevat ympäri Suomea ja käsittävät kaikentyyppisiä kohteita logistiikasta toimistotaloihin ja yrityspuistoista asuntoihin. Tutustu vapaisiin toimitiloihin tästä.

Säästä aikaa etävuokrauspalvelun avulla

Juhola yhdistää kiinteistöjen potentiaaliset vuokralaiset ja vapaana olevat toimitilat ilman fyysistä kanssakäymistä Remote-Juhola etävuokrauspalvelun kautta. Palvelu mahdollistaa etänä suoritettavat kiinteistökierrokset jaetussa ja reaaliaikaisessa 360-virtuaalitilassa yhdessä välittäjän kanssa. Etäkatselmus antaa asiakkaalle erittäin tarkan kuvan kohteesta ja tiloista, jolloin asiakas pystyy arvioimaan helposti vastaako kohde heidän vaatimuksiaan.

Voit tutustua tiloihin itsenäisesti, silloin kun se sinulle parhaiten sopii tai sovitaan yhteinen aika etäkatselmukselle!

40

 

Yli 40 yksittäistä kiinteistöä

Jokainen toimitila on samaan aikaan sekä erilainen että samanlainen. Otamme vastuun parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen tarjoamisesta vuokralaisille sekä huolehdimme ja ennakoimme kiinteistön kuntoon liittyviä seikkoja koko sen elinkaaren kannalta. Kokonaisvaltaisella kohdekohtaisella näkemyksellä tarjoamme asiakkaidemme sijoituksille parhaat edellytykset lisäarvon tuottamiselle.

Eteläesplanadi 2

Eteläesplanadi 2 on toimistorakennus, jonka katutasossa on liiketiloja loistavalla sijainnilla Helsingin keskustassa. Juhola hoitaa kohteen kaupallisen ja teknisen johtamisen.

30

 

Yli 30 hotellikiinteistöä ympäri Suomea

Hotellikiinteistöjen tekninen manageeraus on laji, jonka taidamme hyvin ja jota olemme tehneet pitkään. Hotellioperaattoreilla on valtava määrä tietoa asiakaskokemuksista, jossa myös itse kiinteistö ja sen kehittäminen ovat usein isossa roolissa. Tiivis yhteistyö hotellioperaattoreiden kanssa on avainasemassa tavoitteessamme huolehtia omistaja-asiakkaidemme intresseistä.

Scandic Helsinki Aviacongress

Juhola toimi projektinjohtana Scandic Helsinki Aviacongress –hotellin huonesaneerauksurakassa. Yhteensä yhteistyössä käyttäjän kanssa toteutetussa urakassa uusittiin 300 hotellihuonetta, sisältäen myös kaikki kylpyhuoneet.

Hotellin www-sivut

4

4 yrityspuistoa pääkaupunkiseudulla

Hoidossamme olevien yrityspuistojen käyttöasteet ovat aina olleet loistavia. Menestykseen tällä osa-alueella on erityisesti vaikuttanut korkeaan käyttäjätyytyväisyyteen, markkinointiin ja palveluiden laadun valvontaan ja kehittämiseen liittyvät toimenpiteet, joihin olemme panostaneet vahvasti tähän asti ja jotka tulemme pitämään prioriteetteina myös jatkossa.

Polaris Business Park

Polaris Business Park on täyden palvelun yrityspuisto Espoon Leppävaarassa. Kolmesta kiinteistöstä koostuva kokonaisuus tarjoaa joustavasti toimitilaa yritysmaailman kirkkaimmille tähdille.

Polari Business Park kotisivut

Opus Business Park

Opus Business Park tarjoaa viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön Helsingin itäisen kantakaupungin läheisyydessä. Opuksen kodikas ilmapiiri tarjoaa miellyttävän työympäristön, jossa asiakkaat viihtyvät ja voivat hyvin.

Opus Business Parkin kotisivut

Derby Business Park

Derby Business Park on Juholan manageeraama, poikkeuksellisen energiatehokas ja viihtyisä yrityspuisto Espoon Perkkaalla. LEED Platinum sertifikaatin arvoinen kokonaisuus on saavutettu noudattamalla erittäin tiukkoja ympäristökriteerejä.

Derby Business Park kotisivut

100

yli 100 asuntoa

Vuokralaisille asunnot ovat koteja. Tämä totuus asettaa omat vaatimukset asuntoja manageeraavalle taholle. Erityistä herkkyyttä ja yhteistyökykyä vaativassa lajissa henkilökohtainen palvelu ja avoin viestintä ovat olleet menestyksemme tekijöitä. Molemmat osapuolet hyötyvät eniten kun vuokralaisten ja omistajien tarpeet onnistutaan sovittamaan yhteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Apollonkatu 21

1930-luvulla valmistunut Apollonkatu 21 tarjoaa kodin lähes 50:lle asukkaalle Helsingin Etu-Töölössä. Vuosien saatossa peruskorjatussa kiinteistössä käyttöaste Juholan manageerauksen aikana on aina ollut korkea ja asukasvaihtuvuus vähäistä.

3

3 retail-puistoa

Retail-puistot ovat ainutlaatuisia sijoituskohteita. Niiden menestys ja arvo määräytyy pitkälti vuokralaisten menestyksen mukaan. Yhteisten synergioiden luominen käyttäjien välille ja uusien profiililtaan sopivien käyttäjien houkutteleminen kohteeseen, joka puolestaan istuu kuluttajien demografiaan, ovat avainasemassa retail-puistojen onnistuneessa johtamisessa.