Piispanportti 10

02200, Espoo

6. kerroksen uudistettavaa ja jaettavaa/laajennettavaa toimistotilaa 1245/1652/3059m2

Uudistuva Piispanportti 10 tarjoaa tyylikästä ja uuden ajan tarpeisiin sopivaa toimistotilaa unelmapaikalla Länsiväylän varrella kauppakeskus Ison Omenan vieressä. Seitsemänkerroksisen toimistorakennuksen tilat uusitaan täysin ja räätälöidään yrityksesi tarpeita vastaaviksi. Enää muutama tila vapaana!

Piispanportti 10:n kahdesta ylimmästä kerroksesta tarjolla nyt ainutlaatuista toimistotilaa! Vapaana on jopa yli 2 000 neliön upea tila, joka soveltuu loistavasti erilaiseen toimistokäyttöön, jopa pääkonttoriksi asti!

Ylimmän kerroksen tilat tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen: neljämetrinen huonekorkeus, isot maisemaikkunat ja valtavat kattoterassit, joista on Matinkylän parhaat näkymät ympäri vuoden. Kuudennen ja seitsemännen kerroksen toimistotilojen yhteydessä olevat terassit voidaan myös lasittaa, jolloin ne tarjoavat henkilöstö- ja asiakastilaisuuksille upeat puitteet. Tilat voidaan räätälöidä täysin tarpeita vastaavaksi.

Liikut sitten autolla, pyörällä, metrolla tai bussilla, kiinteistöön on helppo tulla. Talossa on aulavastaanotto, lounasravintola kokoustiloineen ja runsaasti pysäköintitilaa. Ikkunoista katsot Länsiväylän jatkuvaa liikennettä ja Isoon Omenaan johtavan Piispansillan kuhinaa.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com