Mechelininkatu 3 D

00100, Helsinki

Upea avotoimisto Mechelininkadulta! Ylioppilaskunnan vanhaan kirjastotaloon konvertoitu toimisto tarjoaa persoonallista toimitilaa keskustan kupeesta. Keskeinen sijainti takaa hyvät liikenneyhteydet ja lähialueen palvelut.

Mechelininkatu 3D sijaitsee Domus Gaudium -ylioppilastalon ja Domus Academica -asuntolan läheisyydessä Kampissa. Jykevän ulkokuoren sisään piiloutuu tietotaidon ja inspiraation täyttämä sydän: Mechelininkadun tiloissa sijaitsi usean vuosikymmenen ajan ylioppilaskunnan kirjasto, parhaillaan sen toimistoissa suunnitellaan kestävämpää kehitystä.

Vuonna 1955 käyttöönotettu rakennus on Einari Teräsvirran käsialaa ja se suunniteltiin toiseksi ylioppilaskunnan kirjastoksi ensimmäisen, nykyisellä Kaivopihalla sijainneen rakennuksen käytyä liian pieneksi. Aluksi entistä kirjastorakennusta päätettiin vain laajentaa, mutta tästä suunnitelmasta luovuttiin sodan jälkeen ja myöhemmin tontille kohosikin kirjaston sijaan nykyinen Kaivotalo.

Mechelininkatu 3D palveli opiskelijoita kirjastona aina vuoteen 2016 asti. Sisäänkäynnin yläpuolelta löytyy edelleen Wäinö Aaltosen reliefi Lukutupa. Sisätiloissa toimivat muun muassa Demos Helsinki ja Avanto Ventures, jotka Ylvan tavoin rakentavat kestävämpää tulevaisuutta.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com