Karvaamokuja 2 D

00380, Helsinki

2543m2 toimistotila, joka on jaettavissa kahteen n. 1272m2 tilaan.

Vuokrattavana toimitilaa vasta uudistetusta toimistorakennuksesta, hyvien kulkuyhteyksien ääreltä. Kohteen aulatilat, neuvottelu- ja ravintolamaailma, kuntosali sekä sosiaalitilat ovat saaneet täysin uuden ilmeen. Myös toimistotilat remontoidaan vastaamaan vuokralaisen tarpeita. Erinomaiset palvelut takaavat työntekijöiden viihtyvyyden. Tutustu: www.colonytoimitilat.fi/toimitilamme/pitajanmaki

Huom! Yhdistettävissä viereiseen 1272m2 tilaan, jolloin kerrosalaksi muodostuu n. 2543m2.

COLONY PITÄJÄNMÄKI sijaitsee näyttävässä lasirakennuksessa Pitäjänmäen parhaalla paikalla. Työmatkat sujuvat vaivattomasti, sillä Huopalahden rautatieasema on kävelymatkan päässä ja bussipysäkit aivan rakennuksen vieressä. Toivotamme tervetulleeksi myös uuden Raide-Jokerin, joka on vastikään aloittanut toimintansa uudella reitillään – vain 150 metrin päässä kiinteistöstä. Ihanteellisen sijainnin pääkonttorillesi varmistavat runsaat pysäköintitilat ja suora pääsy Vihdintielle.

Rakennuksessa on valoisa lounge-tila, monenlaiseen yhteistyöhön soveltuvia neuvotteluhuoneita sekä tuottavuuteen kannustavia toimistotiloja. Colonyn tunnusomaisten palveluiden, kuten pelihuoneen ja digitaalisen taiteen lisäksi arkeasi piristää kaksi kuntosalia sekä talon oma ravintola.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com