Bulevardi 22

00120, Helsinki

Vuokrataan toimistotila Helsingin Bulevardilla. Tila vuokrattavissa myös yhdessä sisäportaalla tilaan yhdistetyn 1. kerroksen liiketilan kanssa. Tilasta löytyy mm. omat wc-tilat.

Bulevardin Klinikka sijaitsee näkyvällä paikalla Helsingin keskustassa, Bulevardin ja Fredrikinkadun kulmassa, osoitteessa Bulevardi 22. Kiinteistön lähellä on runsaasti palveluita läheisyydessä ja on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä: raitiovaunu- ja bussipysäkit ovat aivan kiinteistön vieressä. Kampin kauppakeskus ja Helsingin päärautatieasema ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Bulevardi 22 on arkkitehti Valter Thomé ja Bröderna Udd suunnittelema myöhäisjugendtyylinen rakennus, jossa on vuodesta 1911 alkaen toiminut Boijen sairaala ja synnytyslaitos ja myöhemmin Sairaala Sanerva. Nykyisin tämä ainutlaatuinen arvokiinteistö tarjoaa upeita toimitiloja Helsingin sydämessä, yhdellä kaupungin arvostetuimmilla alueilla.

Bulevardi (ruots. Bulevarden) on Helsingissä sijaitseva bulevardimainen puistokatu, joka alkaa Erottajalta ja päättyy Hietalahdentorin eteläpuolella Hietalahdenrantaan. Se sijaitsee suurimmaksi osaksi Kampin kaupunginosassa, läntisin osa on kuitenkin Kampin ja Punavuoren rajana. Kadun varrella sijaitsee ravintoloita, kahviloita, taidegallerioita ja muita erikoisliikkeitä sekä Aleksanterin teatteri ja Sinebrychoffin taidemuseo. Katu kulkee myös Vanhan kirkkopuiston ohi.

Bulevardi on osa kaupunkikuvallisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokasta puistokatuakselia, joka jatkuu Erottajan kautta Esplanadeja pitkin Kauppatorille. Kadun puusto kostuu vanhoista lehmuksista ja nuoremmista vaahteroista. Katu on luokiteltu valtakunnallisesti merkittäväksi rakennetuksi kulttuuriympäristöksi, jota ympäröivät arkkitehtonisesti arvokkaat rakennukset.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com