Kiinteistövarainhoito

Kiinteistövarainhoitopalvelumme on suunniteltu tarjoamaan asiakkaillemme kattavaa ja ammattimaista tukea kiinteistövarallisuuden hallinnassa. Tavoitteenamme on luoda kestävää arvoa kiinteistöille varmistaen niiden optimaalinen suorituskyky, pitkäikäisyys ja tuotto sekä luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita toimeksiantajiemme kanssa.

Tarjoamme täyden valikoiman kiinteistövarainhoidon palvelua, joka kattaa käytännössä kaikki kiinteistösijoittajan tarpeet sijoituskohteiden etsinnästä vuokralaissuhteiden johtamiseen ja teknisen elinkaaren hallintaan sekä taloushallinnon tehtäviin ja raportointiin kaikissa toimitilamarkkinan kiinteistötyypeissä.

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu aktiivinen vierailu ja läsnäolo asiakkaidemme omistamissa kiinteistöissä. Suoritamme säännöllisiä katselmuksia varmistuaksemme palveluverkoston toiminnan laadusta kiinteistöillä ja ylläpitääksemme vuokralaissuhteita. Aktiivinen läsnäolo auttaa myös tunnistamaan mahdollisia kehitysalueita ja tuomaan esiin arvonluontimahdollisuuksia.

Keskitymme energiatehokkuuden parantamiseen ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin kiinteistöissä, mikä ei ainoastaan säästä resursseja vaan myös edistää kestävää kehitystä. Käymme muun muassa lähtökohtaisesti aina toimeksiantomme alkaessa läpi kunkin kiinteistön ylläpitosopimukset ja teemme esityksen mahdollisista säästö ja arvonluontimahdollisuuksista.

Miksi valita Kiinteistövarainhoitomme:

  • Laaja-alainen kokemus ja asiantuntemus
  • Räätälöidyt ratkaisut, jotka pystymme muotoilemaan asiakkaamme tarpeita vastaavaksi
  • Kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen
  • Proaktiivinen lähestymistapa kiinteistön arvon maksimointiin
  • Täsmällinen ja informatiivinen raportointi

Valitsemalla kiinteistövarainhoitopalvelumme saat kumppanin, joka sitoutuu varmistamaan kiinteistövarallisuutesi optimaalisen hallinnan ja valitun strategian toteuttamisen.