Tekniikantie 4

02150, Espoo

Katutason toimistohuoneisto, josta ikkunat sisäpihan suuntaan.

Aallonharja sijaitse aivan Otaniemen vesitornin kupeessa, joten paikalle on helppo suunnistaa kauempaakin. Keskeisellä paikalla sijaitseva kiinteistö koostuu 4 rakennuksesta ja vuokrattavaa tilaa on yhteensä yli 20 000 neliömetriä. Aallonharjasta löytyy valoisat ja viihtyisät tilat monen kokoisille toimijoille, niin yrityksille kuin yhteisöillekin. Perusteellisessa uudistushankkeessa myös kiinteistöjen talo- ja ilmastointitekniikkaa on päivitetty monelta osin – täällä on miellyttävää tehdä töitä. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen palvelukattaus.

Aallonharjan palveluvalikoimasta voitte valita juuri teille sopivimmat palvelut tarpeenne mukaan:
– Aulapalvelut
– Auditorio
– Kuntosali
– D-talon kattokerroksessa sijaitseva ainutlaatuinen kelosauna
– A-talon laadukas lounasravintola (Waves by Dylan)
– D-talon aulan kahvila, joka palvelee maanantaista perjantaihin ja tarjoaa mm. monipuolista aamiaista.

Kiinteistön tilat ovat valoisia ja viihtyisiä ja mm. sen talo- ja ilmanvaihtotekniikkaa, tilojen ikkunoita ja pintamateriaaleja on uudistettu laajalti viime vuosien aikana. Vuokrattavat tilat suunnitellaan käyttäjän toiveiden mukaisesti huonetiloiksi, avotilaksi tai niiden yhdistelmäksi. Tiloista on mahdollista rakentaa havainnekuvien kaltaisia toimistohuoneistoja, jotka ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista.

Aallonharjaan pääsee erinomaisesti julkisilla liikennevälineillä: Aalto-yliopiston metroasemalle ja bussipysäkille matkaa on n. 300 m (linjat 108N, 111, 555) ja monet pyöräilijät arvostavat kiinteistön omaa sähköpyöräasemaa . Myös autolla on helppo saapua (Kehä 1:lle 400 m, Länsiväylälle 2,5 km) ja esim. Helsinki-Vantaan lentoasemalle matkaa on n. 22 km. Autopaikkoja pihalla ja pihakannen alla olevassa pysäköintihallissa.

BREEAM-sertifikaattia hakevan Aallonharjan kaikki kulutussähkö on peräisin uusiutuvista lähteistä ja jätehuolto on järjestetty hiilineutraalisti.

Images

Location

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com