Juholan ja Investors Housen yhteistyö laajenee

Juhola on aloittanut Investors House Oyj:n omistamien yhtiöiden taloushallinnon hoitamisen

Juhola on aloittanut yhteistyön pörssiyhtiö Investors House Oyj:n kanssa noin 20 yhtiön talous ja vuokrahallinnon tehtävien suorittamisen osalta, mikä edustaa merkittävää askelta taloushallinnon liiketoimintaosa-alueen pitkäjänteisellä kehitysuralla.  Solmittu laajamittainen kumppanuus vahvistaa asemaamme kokonaisvaltaisena kiinteistövarainhoidon kumppanina ja osoittaa luottamuksen, jota Investors House pörssiyhtiönä on osoittanut osaamisellemme.

Taloushallinnon tehtävien hoidossa painotamme tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä. Pilvipohjaiset järjestelmämme ja automaatiotyökalut mahdollistavat kirjanpidon, laskutuksen ja raportoinnin virtaviivaistamisen. Tämä tuo asiakkaillemme selkeän näkymän taloudelliseen tilanteeseensa, edesauttaa ja mahdollistaa nopean sekä ajantasaisen päätöksenteon.

Lisäksi panostamme analyyttisiin talouden seuranta- ja raportointimenetelmiin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme syvällisen ymmärryksen niiden taloudellisista trendeistä. Tämä auttaa optimoimaan resursseja ja tuomaan esiin mahdollisuuksia kustannustehokkuuden parantamiseen.