Uusi Vuokrausjohtaja

Juholaan uusi Vuokrausjohtaja kehittämään vuokrausliiketoimintaa

Juhola iloitsee julkistaessaan uuden vuokrausjohtajansa, Petri Nietosvaaran, sekä esitellessään samalla Juholalle uutena toimitilavälityksen liiketoiminta-alueen. Petri Nietosvaara tuo mukanaan vahvan kokemuksen kiinteistöalalta ja näkemyksensä vuokraustoiminnan kehittämisestä.

Nietosvaara, joka on toiminut aiemmin menestyksekkäästi useissa asiantuntija- ja johtotehtävissä kiinteistöalalla; mm. Newsec, Colliers, Citycon, YIT; tuo tiimiimme laajan osaamisen eri toimitilatyyppien vuokralaisasiakashankinnasta, asiakastarpeista sekä vuokrausliiketoiminnan kehittämisestä. Hänen visionaan on nostaa yrityksemme vuokrauspalvelut uudelle tasolle tarjoamalla entistä laajempi valikoima vuokrauskohteita, sekä edelleen kehittää vuokrausprosessiamme ja -palvelutarjontaamme.

Uusi toimitilavälityksen liiketoiminta-alueemme keskittyy tarjoamaan tilanhakijoille parhaan kanavan uuden tilan löytämiseksi toimitilatyypistä riippumatta. Tavoitteenamme on tarjota uutta toimitilaa etsiville yrityksille paitsi laadukkaita vuokrakohteita myös mahdollisimman helpon ja läpinäkyvän vuokrausprosessin.

Petri Nietosvaara kommentoi uutta tehtäväänsä innostuneena: ”Olen innoissani liittyessäni tähän huippuluokkaiseen tiimiin. Tavoitteenani on kehittää vuokrauspalveluitamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita ja luoda pitkäaikaisia ja vastavuoroisia suhteita sekä kiinteistöjen omistajien, että vuokralaisasiakkaiden kanssa.”

”Petrin kokemus vuokrauksen ja vuokravälityksen saralla yhdistettynä uuteen liiketoimintamalliimme avaavat yrityksellemme mahdollisuuden laajentaa kattavaa palvelutarjontaamme vuokrausmarkkinoilla ja tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja laadukkaampia vuokrausvaihtoehtoja. Tulemme seuraamaan innolla, miten nämä kehitystoimet vahvistavat asemaamme alalla ja palvelevat asiakkaitamme entistä paremmin” toteaa toimitusjohtaja Aleksi Aitala.