Jälleen uusi Business Park Juholan manageeraukseen

Juhola aloitti Polaris Business Parkin yrityspuistojohtamisen 1.4.2020. Polaris tarjoaa laadukasta toimitilaa yhdessä Suomen suurimmista yrityskeskittymistä Espoon Leppävaarassa. Kohteen kolme kiinteistöä ja niissä työskentelevien asiakkaiden arjen toimivuus on tästä eteenpäin Juholan vastuulla. Polaris Business Parkissa on kolme toimistotaloa, joista CapMan Real Estaten hallinnoima rahasto omistaa kaksi ja United Bankersin hallinnoima rahasto yhden.

– CapMan Real Estate on yksi pitkäaikaisimmista asiakkuuksistamme ja olemmekin erittäin otettuja yhteistyön syvenemisestä uudelle osa-alueelle Business Park -maailmaan. Polariksen yhteydessä aloitamme yhteistyön myös United Bankersin kanssa ja olemme erittäin innoissamme, että pääsemme tarjoamaan myös heille markkinoiden aktiivisinta yrityspuistojohtamispalvelua, sanoo Juholan toimitusjohtaja Aleksi Aitala.

Polariksen omistajat antavat arvoa alueelliselle markkinatietämykselle sekä managerin aktiiviselle toimintatavalle.

– Polaris on ensimmäinen yrityspuisto, josta olemme hankkineet useamman kiinteistön ja odotuksemme ovatkin korkealla koko yrityspuiston kehittämisen suhteen. Näemme Juholan nimenomaan Leppävaaran alueen vahvana asiantuntijana ja aktiivisena kohteiden kehittäjänä, minkä johdosta uskomme Polariksen potentiaaliin haluttuna toimitilana Leppävaaran kilpaillussa toimitilamarkkinassa, kertoo sijoitusjohtaja Markku Jääskeläinen CapMan Real Estatesta.

– Polaris Business Park on nyt kokonaisuudessaan suomalaisten toimijoiden omistuksessa. UB Suomi Kiinteistön osalta kohde sopii erinomaisesti rahaston sijoitusstrategiaan, jossa tavoittelemme vakaan tuoton kiinteistökohteita Suomessa. Olemme innostuneita juuri käynnistyneestä yhteistyöstä Juholan ja CapManin kanssa ja uskomme, että tulevaisuudessa Leppävaaran yrityspuisto kehittyy entistä houkuttelevammaksi toimitilojen tarjoajaksi, sanoo UB Suomi Kiinteistöt -rahaston salkunhoitaja Perttu Hokkanen.

Juhola tarjoaa Business Park -johtamispalveluita tällä hetkellä jo yhteensä neljässä yrityspuistossa Espoon ja Helsingin alueella.

Tietoa CapManista

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa ja Luxemburgissa

Tietoa United Bankersista

United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu varainhoidon ja sijoitusmarkkinoiden asiantuntija. United Bankers -konsernin liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito ja pääomamarkkinapalvelut. Varainhoidossa konserni on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. United Bankers Oyj on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama, ja konsernin palveluksessa työskentelee 135 työntekijää (FTE) sekä 36 asiamiestä (2019). United Bankers -konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 32,5 miljoonaa euroa ja operatiivinen liikevoitto 6,7 miljoonaa euroa (IFRS). Konsernin hallinnoitavat varat ovat noin 3,6 miljardia euroa (31.12.2019). United Bankers Oyj on ollut listattuna First North Growth Market Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien. Finanssivalvonta valvoo konsernin yhtiöiden toimintaa. Tutustu tarkemmin United Bankers -konserniin osoitteessa www.unitedbankers.fi