Juhola jatkaa kasvuaan

Juhola Asset Management on solminut Brunswick Real Estate:n kanssa management-toimeksiannon. Toimeksianto käsittää Brunswick Real Estaten hallinnoiman kiinteistöyhtiö Kielon hiljattain Espoosta hankkimien kolmen toimistokiinteistön kaikki management-tehtävät.

Syyskuussa Kielo hankki kohteet Quartetto Intermezzo ja Piispankalliontie 13 OP-Henkivakuutukselta.

Leppävaarassa sijaitseva, vuonna 2012 rakennettu Intermezzo on osa Quartetto Business Park kokonaisuutta. Piispankalliontie 13 on yksittäinen vuonna 2002 rakennettu toimistokiinteistö Espoon Piispankylässä. Kiinteistöissä on yhteensä noin 11 000 neliömetriä toimistotilaa. Joulukuussa Kielo hankki Espoon Leppävaarasta toimistokiinteistön osoitteessa Säterinkatu 6 Savills IM:n hallinnoimalta rahastolta. Vuonna 2001 rakennettu kohde sijaitsee Leppävaarassa ja on yhdistetty Quartetto Intermezzoon sillalla. Kohteessa on noin 6 300 neliömetriä modernia toimistotilaa. Kaikkien kohteiden manageerauksesta vastaa Juhola.

”Olemme erittäin innoissamme yhteistyön syvenemisestä Brunswickin kanssa. Osaamisemme ja erityisesti Leppävaaran alueen tuntemus varmistavat, että voimme tarjota Brunswickille parasta mahdollista kiinteistövaranhoito ja -johtamispalvelua. Kohteiden kehitystyö on alkanut vauhdikkaasti ja uskomme yhteistyön olevan hedelmällistä molemmille osapuolille”, sanoo Juhola Asset Managementin toimitusjohtaja Aleksi Aitala.

”Juhola on meille entuudestaan tuttu toimija ja arvostamme erityisesti heidän asiantuntevaa ja aktiivista otetta kohteiden manageerauksessa. Odotamme Juholalta paitsi onnistumisia vuokrauksessa myös uusia ideoita kohteiden brändäyksen ja palveluiden kehittämisessä”, kommentoi Brunswick Real Estaten Fund Manager Alexander Wörlund.

Tietoa Kielosta

Kielo perustettiin lokakuussa 2017, jonka jälkeen kiinteistöyhtiö on toteuttanut kymmenen investointia kasvukeskuksissa ympäri Suomea. Kielon portfoliossa on täällä hetkellä n. 220,000 neliömetriä, joka edustaa modernia ja kehittyvää toimistokantaa.