Juhola Asset Management laajenee Allianzin ja ruotsalaisen Novi Real Estaten kanssa

Juhola Asset Management on solminut yhteistyössä ruotsalaisen Novi Real Estate:n kanssa management-toimeksiannon Allianz Real Estate GmbH:lta. Toimeksianto käsittää Helsingin keskustassa Eteläesplanadi 2:ssa sijaitsevan toimistorakennuksen kaikki management-tehtävät.

Eteläesplanadi 2 on toimistorakennus, jonka katutasossa on liiketiloja loistavalla sijainnilla Helsingin keskustassa. Toimeksianto käsittää kiinteistön kaupallisen ja teknisen johtamisen. Novin rooli on toimia koordinaattorina ja strategisena tukijana tehtävän kehittyessä. Toimeksianto alkaa 1. tammikuuta 2020.

”Olemme erittäin innoissamme yhteistyön aloittamisesta Novin ja Allianzin kanssa, tarjoten heille parasta mahdollista kiinteistövaranhoito ja -johtamispalvelua Suomessa. Tämä uusi toimeksianto täydentää hienosti nykyistä ulkomaista asiakaskuntaamme ja kertoo hiljattain uudistetun strategiamme onnistumisesta. Odotamme innolla yhteistyötä sekä Novin että Allianzin kanssa tässä tehtävässä ja mahdollisissa tulevissa yhteistyöprojekteissa”, sanoo Juhola Asset Managementin toimitusjohtaja Aleksi Aitala.

”Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että Allianz haluaa pitää meidät kiinteistöjohtamiskumppaninaan ja kasvaa Pohjoismaissa kanssamme. Viime vuosina olemme solmineet yhteistyökumppanuuksia kaikissa Pohjoismaissa voidaksemme kasvaa asiakkaidemme kanssa. Siksi onkin erityisen hauskaa saada nyt ensimmäinen toimeksiantomme Ruotsin ulkopuolelta ja hyödyntää yhteistyökumppanuuttamme Juholan kanssa”, kommentoi Novi Real Estaten toimitusjohtaja Marie Bucht.

Tietoa Novi Real Estatesta

Novi Real Estate tarjoaa ulkoistettuun kiinteistönhoitoon liittyviä palveluja ja on pitkäaikainen ja kilpailukykyinen toimija kiinteistöjohtamisen alalla. Vakaiden ja taloudellisesti vahvojen omistajien avulla täydennämme alan osaamista ja asiantuntemusta. Omistajillamme ja osakkaillamme on pitkä kokemus tehtävien, organisaatioiden ja yritysten kehittämisestä. Novilla on tällä hetkellä noin 40 työntekijää, pääkonttori Blasieholmenissa Tukholman keskustassa ja aluetoimisto Göteborgin keskustassa. Lue lisää osoitteesta www.novire.se.