Päättynyt tilikausi oli menestyksekäs Juhola Asset Managementille

31.5.2019 päättyneellä tilikaudella Juhola-konsernin liikevaihto oli noin 2,4 miljoonaa euroa. Uusia asiakkuuksia saavutettiin ennätysmäärä, enemmän kuin yhdelläkään aiemmalla yksittäisellä tilikaudella.

Toimitusjohtaja Aleksi Aitala on tyytyväinen päättyneeseen tilikauteen: ”Onnistuimme erinomaisesti uusien asiakkuuksien hankinnassa, teimme asiakkaidemme kohteisiin useita merkittäviä vuokrasopimuksia niin uudisvuokrauksen kuin jatkosopimustenkin saralla, muutimme uusiin toimitiloihin, uusimme taloushallinnon järjestelmämme sekä perustimme kokonaan uuden project management -toiminnon palvellaksemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin”. Projektinjohtotoiminnan aloittaminen sai alkusysäyksensä pitkäaikaisen asiakkaan tarpeesta löytää luotettava toimija salkussaan käynnistyvien suurten hankkeiden läpiviemiseen. ”Projektinjohtajamme työskentelevät läheisesti teknisten manageriemme rinnalla, jotka tuntevat sekä kiinteistöt että vuokralaiset vuosien ajalta. Yhteistyö organisaation sisällä on täten saumatonta ja tuottaa asiakkaille synergiaetuja sekä toiminnan tehokkuuden että paremman viestinnän ansiosta”, Aitala avaa. Tällä hetkellä käynnissä olevista hankkeista suurin yksittäinen on arvoltaan lähes 15 miljoonaa euroa.

Toiminnan laajentumisen ansiosta Juholan henkilöstömäärä kasvoi kuudella edellisestä tilikaudesta ja vahvuus on jo 21 henkilöä. Uudet henkilöt palkattiin vuokrauksen, projektinjohdon sekä taloushallinnon toimintoihin. Rekrytoinneissa luotetaan erityisesti omiin verkostoihin ja painotetaan korkean osaamistason lisäksi organisaation ja henkilöiden yhteensopivuutta: ”Kumppanuussuhteemme ovat pitkäjänteisiä ja parhaiten palvelemme asiakkaitamme tarjoamalla heidän palvelukseensa osaavia, sitoutuneita ja vastuuntuntoisia henkilöitä”, kertoo Aitala. Henkilöstön vaihtuvuus onkin yrityksessä poikkeuksellisen pientä ja pisimmät työsuhteet ovat jatkuneet yrityksen perustamisesta saakka 1990-luvun puolivälistä.

Kasvavan yrityksen henkilöstötyytyväisyyttä lisäsi osaltaan myös tilikauden aikana toteutettu muutto Stella Business Parkiin, joka tarjosi vastaremontoidut tilat yhdestä Suomen suosituimmista yrityspuistoista.

Alkavan tilikauden painopisteinä tulevat olemaan projektinjohtohankkeiden lisäksi erilaiset vuokraustoimeksiannot sekä olemassa olevien asiakkuuksien kasvun tukeminen uusien sijoituskohteiden etsinnässä. ”Meille tärkein asia on niin manageeraus- kuin vuokralaisasiakkaidemmekin tyytyväisyys ja pyrimme kasvattamaan molempia aktiivisella yhteydenpidolla ja olemalla jatkuvasti avoimia kehittämään toimintaamme toiveiden ja palautteiden perusteella”, toimitusjohtaja Aitala kertoo. Kaudella 2019-2020 Aitala uskoo Juholan kasvun jatkuvan positiivisena ja kuten tähänkin asti, hyvän yhteistyön ja asiakkaiden tarpeet täyttävien ratkaisujen löytämisen kautta.

Lisätietoja: Aleksi Aitala, toimitusjohtaja, Juhola Asset Management Oy, 040 7739 153