Vänrikinkuja 2

02600, Espoo

Vuokrataan neljännen kerroksen avara toimistotila Apollo Business Centerissä. Kohde sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Perkkaalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kiinteistössä on erinomaiset palvelut vuokralaisilleen.

Apollo Business Center on moderni ja palveleva toimistokiinteistö lähellä Leppävaaran palveluita sekä tärkeitä pääväyliä.

Apollo Business Center on edustava yrityspuisto, jonne on hyvät yhteydet monesta suunnasta. Se sijaitsee sujuvasti Kehä I:n ja Turunväylän kupeessa ja on myös lähellä Leppävaaran juna-asemaa sekä kauppakeskus Selloa. Raide-jokerin pysäkki on myös valmistunut lähettyville.

Kohteeseen on helppo tulla myös julkisilla kulkuvälineillä. Reilun 100 metrin päässä sijaitsevalta bussipysäkiltä liikennöi bussilinja 502 Merihaan ja Meilahden suuntaan noin 10 minuutin vuorovälein. Hieman kauempaa liikennöi lisäksi useita muita bussilinjoja niin Espoon, Vantaan kuin Helsingin suuntiin. Raide-Jokerin pysäkille kävelet 10 minuutissa.

Viisikerroksisen rakennuksen tyylikkäät yleiset tilat ja palvelut takaavat viihtyisät puitteet yrityksille. Ylimmässä kerroksessa on vuokrattava edustustila ja sauna, ja ensimmäisessä kerroksessa ravintolan läheisyydessä sijaitsevat neuvottelutilat, joita vuokralaiset voivat käyttää vapaasti.

Apollossa toimitilat voidaan toteuttaa joustavasti ja yksilöllisesti organisaation tarpeiden mukaan. Tilat ovat valoisia ja niistä on avarat maisemat vehreälle Perkkaalle. Rakennuksen näyttävä lasipintainen julkisivu sekä osittainen lasikatto tuovat myös avaruutta ja tilantuntua kiinteistöön.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com