Tuulikuja 2

02100, Espoo

Tämä tila on yhdistettävissä viereiseen 876m2 ja tarvittaessa myös 588m2 tilaan, jolloin kokonaispinta-alaksi muodostuu n. 1849m2.

COLONY TAPIOLA sopii erinomaisesti ympäri pääkaupunkiseutua liikkuville työntekijöille. Tapiolan metroasema sijaitsee alle 500 metrin päässä ja autoileville on suora yhteys Länsiväylälle.

Arkeasi piristävät Colonylle ominaiset palvelut, kuten hotellityylinen aamiainen ja Trackman-golfsimulaattori. Hyvinvointisi tueksi tarjolla on myös kuntosali ja hierontapalvelut. Mikäli haluat virkistäytyä ulkona, ovat Tapiolan keskustan rennot kahvilat ja ravintolat vain muutaman minuutin päässä.

Tämä puurakenteinen toimistorakennus on rakennettu mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaen ja se on sertifioitu BREEAM In-Use Very Good -standardin mukaisesti. Työtilat pursuavat luonnonvaloa ja sen vehreät näkymät avautuvat eri suuntiin Tapiolaa ja sen lähiluontoa. COLONY TAPIOLA oli valmistuessaan Euroopan korkein puurakenteinen toimistorakennus ja toimii maamerkkinä Tapiolaa etelästä lähestyville.

Colony Tapiolaan pääset helposti metrolla Tapiolan asemalta kävellen. Omalla autolla kuljet paikalle sujuvasti Länsiväylältä molemmista suunnista.

Laadukas lounas on päivän kohokohta: Kokkimme on viime aikoina innostunut grillaamaan burgereita uudella terassillamme. Oman talon ravintolan lisäksi sinua palvelevat lähiseudun lounasravintolat sekä Tapiolan Kauppakeskus Ainoan laaja ravintolatarjonta.

Lisäksi naapurissasi ovat mm. Crossfit sali, Espoon tennispuisto, Espoon kaupunginteatteri, ja Ainoan Kauppakeskuksessa Bogey Park. Tekemistä siis riittää niin tiimin virkistyspäivään kuin omallekin vapaa-ajalle töiden jälkeen!

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

040 5333 055 vuokraus@juhola.com