Toinen linja 7

00530, Helsinki

Vuokrataan vastavalmistuneen Lyyran kahdeksannen kerroksen toimistotila, jossa pääset nauttimaan modernista toimistotilasta ja upeista näkymistä Eläintarhanlahdelle. Tila on jaettavissa kahdelle ja se remontoidaan vuokralaisen tarpeiden mukaisesti

Lyyra on paitsi inklusiivisuuden, myös vihreän rakentamisen edelläkävijä. Valmistuttuaan Lyyran toimistotilat ja hotelli kantavat LEED Platinum -sertifikaatteja, jotka osoittavat, että rakennukset on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Kattotiloja tullaan käyttämään mahdollisimman laajasti viherkattoina, jotka luovat viihtyisyyttä ja tuovat palan luontoa lähelle rakennusta. Toimistotilat puolestaan on suunniteltu helposti vuokralaisten erilaisiin tarpeisiin muunneltavaksi niin, että joustavia tiloja voidaan käyttää tehokkaasti tulevina vuosikymmeninä käyttäjien tarpeiden muuttuessa.

Ainutlaatuisen sijaintinsa vuoksi Lyyra mahdollistaa kaikille kävijöille lyömättömät mahdollisuuden julkisen liikenteen käyttöön.

Rakennusten energiakulutusta on pyritty minimoimaan ja rakennusvaiheesta alkaen on tähdätty korkeaan energiatehokkuuteen. Kiinteistön omistaja on ensimmäisten joukossa sitoutunut ympäristöministeriön ja RAKLI ry:n kestävän purkamisen Green deal -sopimukseen. Lyyra-hankkeessa tavoiteltu purkumateriaalin 95 prosentin kierrätysastetta.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com