Teollisuuskatu 21

00510, Helsinki

Tilava toisen kerroksen toimistotila, jossa avotilaa sekä monipuolisesti työ- ja neuvotteluhuoneita. Tämä tila on helposti laajennettavissa suuremmaksi kokonaisuudeksi esim. 876 neliöiseksi tai jopa 1170 neliöiseksi.

Nämä edustavat toimitilat sijaitsevat Teollisuuskadulla Helsingin Vallilassa, jonka ympärille on sijoittunut vilkas toimitilojen keskittymä. Kiinteistö tarjoaa viihtyisät toimitilat ja palvelut vuokralaisilleen erinomaisella sijainnilla kuumana kehittyvän Pasilan ja trendikkään Kalasataman välissä.

Kiinteistö on täysin saneerattu ja tarjoaa muuttovalmista ja tilankäytöltään tehokasta toimitilaa seitsemässä kerroksessa. Tiloissa on otettu huomioon muuttuvat työnteon vaatimukset ja vastuullisuus, mikä näkyy myös Gold-tason LEED-ympäristösertifikaatissa. Tilat voidaan muokata käyttäjän toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Kohde sijaitsee ihanteellisella paikalla Helsingin Vallilassa, josta on erinomaiset kulkuyhteydet moneen eri suuntaan. Teollisuuskadulle on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä, sillä lähimmät bussi- ja raitiovaunupysäkit sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Oman auton saa helposti parkkiin, sillä kiinteistössä on hyvin pysäköintitilaa.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

040 5333 055 vuokraus@juhola.com