Robert Huberin tie 16

01510, Vantaa

3. kerroksen avara ja valoisa toimistotila

Tähän uutuuttaan hohtavaan kiinteistöön sujahtaa sopivasti niin pääkonttori, kuin pk-yrityskin. Vuonna 2019 valmistuneen Robertin tilat on suunniteltu monikäyttöisiksi ja aikaa kestäviksi. Toimistotilan miellyttävän tunnelman takaavat laadukkaat ja akustoivat pintamateriaalit, sekä lattiaan asti yltävistä ikkunoista aukeavat näkymät vehreään ympäristöön.

Robertin piha-alue toivottaa tervetulleeksi ja selkeä opastus ohjaa kävijän oikeaan paikkaan. Kiinteistössä on portaaton ja kynnyksetön sisäänkäynti, tilavat hissit sekä kerroskohtaiset esteettömät wc:t. Yli kahden tuhannen neliön kerrosala on jaettavissa yhdelle tai jopa kahdeksalle käyttäjälle.

Robertista löytyvät ne olennaisimmat palvelut jotka takaavat onnistuneen työpaikkakokemuksen. Polkupyörien ja autojen parkkipaikat, sähköautojen latauspisteet sekä viihtyisät sosiaalitilat palvelevat työpaikalle saapuvan arkea. Päivän parasta hetkeä malttaa odottaa, kun tietää herkullisen lounaan valmistuvan saman katon alla sijaitsevassa ravintolassa.

Robert sijaitsee niinkutsutulla Huberilan alueella, johon muunmuassa NREP tulee rakentamaan korkeatasoisia toimisto-, hotelli- ja asuinrakennuksia – tietenkin ympäristöarvot huomioiden. Tulevaisuuden Huberilassa viihdytään viherkattojen, yhteisöllisten tilojen ja monipuolisen palvelutarjonnan äärellä.

Kehittyvä Aviapolis muuttuu tulevien vuosien aikana yhä kaupunkimaisemmaksi asuinrakennusten ja palveluiden määrän kasvaessa. Jo nyt Kehä III:n ja Tuusulanväylän tasapainottajana on ympäröivä luonto metsäalueineen ja vain runsaan kilometrin päässä sijaitseva kauppakeskus Jumbo palvelee alueen asukkaiden ja työntekijöiden arkea. Kansainväliset vierailijat ja muista kaupungeista saapuvat työmatkalaiset yöpyvät kivenheiton päässä sijaitsevissa tasokkaissa hotelleissa.

Robert Huberin tie 16 on kätevästi saavutettavissa riippumatta siitä, millä kulkuvälineellä kukin paikalle saapuu. Aviapoliksen juna-asema on kävelymatkan päässä ja Tikkurilantietä kulkevat bussilinjat pysähtyvät Robert Huberin tien pysäkillä, noin sadan metrin päässä Robertista. Tuleva Vantaan pikaraitiotie parantaa entisestään alueen julkisen liikenteen yhteyksiä. Autoilijoille on runsaasti pysäköintipaikkoja, ja isoilta väyliltä pääsee pois hyvissä ajoin ennen ruuhkaisimpia reittejä. Töihin on miellyttävää ja turvallista saapua myös polkupyörällä, kun kevyen liikenteen reitit ovat kunnossa.

Toimistotalo on rakennettu LEED Gold -sertifikaatin mukaisesti huomioiden koko elinkaaren, aina sijainti-paikan kestävyydestä resurssien kulutukseen. Ekologinen maalämpö, viherkatto, täysin uusiutuvilla luonnonvaroilla tuotettava sähkö sekä pitkäikäisiksi suunnitellut ratkaisut ovat konkreettisia ilmastotekoja.

Vuokranantajan NREPin liikevoitosta 10% lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen N-Power rahaston kautta, jonka avulla on mm. rakennettu jo 40 koulua Nepaliin. Lisäksi NREP on mukana useissa kestävän kehityksen rakennushankkeissa.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com