Maistraatinportti 2

00520, Helsinki

Varastotilaa Länsi-Pasilassa

Hiljattain täysin saneeratussa Maistraatinportti 2:ssa on 9 kerrosta, joista toimitiloja on 7 kerroksessa. Edustava aulapalvelu kahviloineen sekä raikas ravintola ja sisäpihan vehreä terassi luovat miellyttävän ympäristön. Kiinteistössä on lisäksi kuntosali, lounasravintola, yhteisiä sosiaalitiloja ja laadukkaita vuokrattavia neuvottelutiloja sekä muita muunneltavia tiloja esimerkiksi koulutuksia ja asiakastilaisuuksia varten. Työmatkapyöräilijöille on varattu lämmin pyöräparkki.

Laajan peruskorjauksen myötä entistä energiatehokkaampi talo on saanut uudet pinnat niin julkisivuun kuin sisätiloihin. Uusi talotekniikka sekä rennot ja tyylikkäät sisustusratkaisut tekevät Rubikista modernin toimitilakohteen. Kiinteistölle on myönnetty myös BREEAM-ympäristösertifikaatti arvosanalla Very Good.

Rakennuksen päävuokralaisena on HUS, jonka käytössä on yli puolet sen tiloista. Kiinteistö sijaitsee vastapäätä kauppakeskus Triplaa, jossa kaikki on lähellä: uudistunut juna-asema, hotelli, kaupat ja ravintolat sekä kävelymatkan päässä myös Messukeskus ja Hartwall Arena. Helsingin keskustaan on junalla 5 minuutin matka ja lentokentälle pääsee 20 minuutissa. Raitiovaunut ja bussit kulkevat vierestä, ja autoilijoiden käytettävissä on lämmin autohalli.

Kiinteistö sijaitsee Helsingin Pasilassa loistavien kulkuyhteyksien varrella aivan Mall of Triplan vieressä. Paikalle pääsee niin bussilla, junalla kuin raitiovaunullakin. Viihtyisyyttä alueelle luo korttelin toisella puolella sijaitseva Esterinpuisto.

Peruskorjausvuosi: 2019
Valmistumisvuosi: 1985
Kokonaisala: 18 000 m²
Vuokrattava ala: 11 700 m²
Lämmitys: Kaukolämpö

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com