Ludviginkatu 2-10

00130, Helsinki

3. kerroksen n. 448m2 toimistotila

Arkkitehti Sebastian Gripenbergin suunnittelema ja vuonna 1893 valmistunut, entinen henkivakuutusyhtiö Suomen hallinto- ja toimistorakennus toimi 1990-luvulla Helsingin Sanomain pääkonttorina. Uusrenessanssityylisen kaksikerroksinen rakennus on säilynyt lähes alkuperäisessä asussaan. Hienostunut sisustus maalauksineen, paneeleineen ja kaakeliuuneineen on erinomainen esimerkki Helsingin 1800-luvun lopulla rakennetusta liikearkkitehtuurista. Pohjakerroksen ikkunat on muutettu yksiruutuisiksi vuonna 1912 (arkkitehti John Settergren).

Nykyisin Kiinteistö Oy Miekkakala toimii usean perinteikkään yhtiön osoitteena ja tarjoaa erillisten toimistohuoneistojen lisäksi myös toimistohotellipalvelun kautta tiloja pienemmillekin yrityksille.
Lue lisää mm. https://www.toimitilat.fi/artikkelit/2015-16

Rakennuksen alla olevaan pysäköintihalliin on hissiyhteys, lisäksi useita julkisia pysäköintihalleja kävelyetäisyydellä.

Kiinteistössä on aulapalvelu. Helsingin ydinkeskustan kattavat palvelut ovat ”kivenheiton päässä”. Raitiovaunupysäkille noin 150m, Rautatientorin metroasema ja bussit n. 400m.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com