Lautatarhankatu 6

00580, Helsinki

Ylimmän kerroksen kaarevakattoinen avotila muutamilla huoneilla ja vetäytymistiloilla. Lindström Talo on punatiilinen teollisuuskiinteistö Kalasataman ytimessä, jonka suuret ikkunat sekä avarat ja valoisat tilat luovat ainutlaatuisen tunnelman.

Lindström Talo on ikoninen, alueen vanhimpia, vuonna 1902 rakennettu punatiilinen teollisuuskiinteistö Kalasataman ytimessä, trendikkään kaupunki- ja ruokakulttuurikeskuksen Teurastamon vieressä.

Talo on kokenut täydellisen uudistumisen 2003 vanhasta Lindströmin pesulasta nykyaikaiseksi toimistotaloksi. Menneisyys elää tiloissa sulassa sovussa modernien toimitilojen ja nykyaikaisen talotekniikan kanssa. Talo on saneerattu historiaa vaalien ja se henkii rouheaa industrial-tunnelmaa – osittain huonekorkeus yltää huimaan 4 metriin ja suuret ikkunat, avarat ja valoisat tilat luovat työympäristöön ainutlaatuisen tunnelman

Talossa on huomioitu erilaisten tilankäytön tarpeiden jatkuva eläminen. Toimitilat ovat muokattavissa aina pienyrittäjän tarpeista suuryrityksen tarpeisiin. Office Center 4. kerroksessa palvelee pienyrittäjiä ja mahdollistaa synergiaedun palveluiden hankinnassa.

Yhteisten neuvottelutilojen suunnittelun lähtökohtana on ollut talon asiakkaiden liiketoiminta ja brändi. Suunnittelu ja sisustus on tehty yhdessä asiakkaiden kanssa ja neuvottelutilat kertovat omaa tarinaansa talon asiakkaista. Ravintola Antell Lindström Talo tarjoilee maittavat aamiaiset ja lounaat sekä palvelee talon asiakkaita ja vierailevia ruokailijoita.

Lindström Talo sijaitsee Kalasataman kehittyvällä ja trendikkäällä alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kalasatamasta rakentuu mittava, monipuolinen ja moderni kaupunginosa.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com