Kirjurinkatu 3

00520, Helsinki

SUUNNITTELE JA VARAA OMASI! Peruskorjattavasta kiinteistöstä arviolta 2025 valmistuvia täysin uudistettuja, monen kokoisia toimistohuoneistoja

Alunperin Eläketurvakeskukselle vuonna 1976 valmistunut toimitalo Helsingin Pasilassa peruskorjataan, rakennuksen talotekniikka uudistetaan ja taloon rakennetaan modernit toimitilat tuleville uusille vuokralaisille. Itä-Pasilan maamerkkinä tunnetussa rakennuksessa on kaikkiaan 26 960 bruttoneliöitä 17 kerroksessa. Koko rakennus lähialueineen uudistuu peruskorjauksen myötä, aina parkkihallista tornin huipulle asti.

Uudistetun kiinteistön viihtyvyyden takaavat muun muassa Opastinsillalle aukeava uusi pääsisäänkäynti, toimivat pohjaratkaisut, tasokkaat palvelut sekä huolella valitut pintamateriaalit.

Rakennus koostuu neljästä 1 700 – 2 500 m2 jalustakerroksesta sekä yhdeksästä 802 m2 tornikerroksesta, joista on koostettavissa kokonaisuuksia suuremmankin yrityksen tarpeisiin. Tiloja on myös helppo muokata kunkin yrityksen tarpeisiin sopivaksi – oli toiveissa sitten suuri avokonttori, työhuoneita tai tiimitilaa. Tilojen joustavuus, korkeat huoneet ja laadukkaat materiaalit luovat toiminnallisen ja mieluisan työympäristön jokaiselle yritykselle.

Pasila Towerin käyttäjien arkea helpottavat kiinteistön monipuoliset ja laadukkaat palvelut. Työpäivään toiminnallisuutta tuovat muun muassa ravintola, aulapalvelut, neuvottelumaailma sekä muut yhteistilat, joissa onnistuvat niin ad hoc-palaverit kuin etätyöskentely. Työhyvinvointia taas lisäävät monipuoliset liikuntamahdollisuudet, sosiaalitilat, pyöräparkki sekä sähköpyörien latauspisteet. Tilava 130 autopaikan parkkihalli ja lukuisat vieraspaikat mahdollistavat myös omalla autolla saapumisen toimistolle.

Kysy lisää: 040 5333 055 / Petri Nietosvaara

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com