Karvaamokuja 2 D

00380, Helsinki

Vuokrattavana toimistotila kohteesta, jossa tehty mittavia uudistuksia. Kiinteistössä on uusittu aulatilat, neuvottelumaailma sekä kuntosali ja sosiaalitilat. Myös toimistotila remontoidaan vastaamaan vuokralaisen tarpeita.

Vuokrattavana toimistotila kohteesta, jossa tehty mittavia uudistuksia. Kiinteistössä on uusittu aulatilat, neuvottelumaailma sekä kuntosali ja sosiaalitilat. Myös toimistotila remontoidaan vastaamaan vuokralaisen tarpeita. Viihtyvyyteen on panostettu mm. pelihuoneen, upean saunaosaston sekä digitaalisen taiteen muodossa.

COLONY PITÄJÄNMÄKI sijaitsee näyttävässä lasirakennuksessa Pitäjänmäen parhaalla paikalla. Työmatkat sujuvat vaivattomasti, sillä Huopalahden rautatieasema on kävelymatkan päässä ja bussipysäkit aivan rakennuksen vieressä. Toivotamme tervetulleeksi myös uuden Raide-Jokerin, joka on vastikään aloittanut toimintansa uudella reitillään – vain 150 metrin päässä kiinteistöstä. Ihanteellisen sijainnin pääkonttorillesi varmistavat runsaat pysäköintitilat ja suora pääsy Vihdintielle.

Rakennuksessa on valoisa lounge-tila, monenlaiseen yhteistyöhön soveltuvia neuvotteluhuoneita sekä tuottavuuteen kannustavia toimistotiloja. Colonyn tunnusomaisten palveluiden, kuten pelihuoneen ja digitaalisen taiteen lisäksi arkeasi piristää kaksi kuntosalia sekä talon oma ravintola.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com