Kanavakatu 3

00160, Helsinki

Modernia toimistotilaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa makasiinikiinteistössä. Tiloja yhdistettävissä 250 m2 osioista aina 1750 m2 kokonaisuuteen. Suora yhteys katutasoon mahdollistaa erilaiset näyttely-, myymälä- tai varastotilat.

Modernia toimistotilaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa makasiinikiinteistössä. Tiloja yhdistettävissä 250 m2 osioista aina 1750 m2 kokonaisuuteen. Suora yhteys katutasoon mahdollistaa erilaiset showroom-, näyttely- ja myymälätilat tai erillisellä sisäänkäynnillä varustetut asiakastilat. Alakerran kellaritiloja liitettävissä tilakokonaisuuteen esimerkiksi studiona, mallipalatilana tai varastona. Jokaiseen tilaan on mahdollista saada oma suora kulkuyhteys ulkoa.

Kanavakatu 3- kiinteistö tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden omalla sisäänkäynnillä varustettuun kotipesään. Tiloissa on yhdistettävissä viihtyisyys ja edustavuus, jonne sekä työntekijän, että asiakkaan on mukava tulla.

Nykyaikaisiin, vuonna 2015 mittavasti modernisoituihin tiloihin sijoittuu sulavasti niin toimistoa kuin monipuolisesti muitakin liiketoiminnan kannalta olennaisia toimintoja showroom- ja myymälätiloista, varastoihin ja tukitiloihin.

Viihtyisä toimisto lähialueen virkistysmahdollisuuksineen ja kauniine rantamaisemineen antaa perustellun syyn tulla toimistolle. Katajanokalla ei tarvitse jähmettyä päiväksi työpisteen ääreen, vaan palvelut ja ympäristö kannustavat liikkumaan työnteon yhteydessä.

Täällä on mahdollisuus toimitiloihin, joissa työntekijätkin viihtyvät.

Tullaamattomien tavaroiden varastona toiminut Kanavakatu 3 palveli ulkoministeriötä yli 30 vuotta ennen ulkoministeriön toimintojen keskittämistä Merikasarmiin. Tähän kiinteistöön on aikanaan varastoitu salamyhkäisiä paketteja ja pysäytetty luvattomia maahantuontiaikeita.

Historiallinen makasiinirakennus on museoviranomaisten arvostama, suojelun piirissä olevia pintoja ja yksityiskohtia löytyy julkisivun lisäksi myös sisätiloissa.

Katajanokka ja sen tarjoamat palvelut kannustavat liikkumaan työpäivän yhteydessä. Puolen tunnin kävelypalaverissa käyt keskustassa pikalounaalla tai vaihtoehtoisesti kävelet merellisen Katajannokan ympäri. Työpäivään on lisäksi yhdistettävissä vaikkapa aamu-uinti Allas Sea Poolilla.

Lounaaksi syöt valintasi mukaan kotiruokaa tai a la cartesta nauttien. Myös vieraat viihtyvät saaren monipuolisissa ravintoloissa ja kahviloissa.

Työmatkat voit kulkea kätevästi pyörällä. Sähköpotkulaudat ja kaupunkipyöräasema sijaitsevat kiinteistön läheisyydessä. Pyörän jäädessä kotiin ratikka tuo perille asti.

Alueen kadunvarret ja sataman pitkäaikais­pysäköintialueet tarjoavat myös vierailijoille joustavan pysäköintimahdollisuuden. Lähistön pitkäaikaismajoituksenkin mahdollistavat hotellit tarjoavat majapaikan freelancereille tai ekspatriaateille yhdessä toteutettavan projektin ajaksi.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com