Kaivokatu 10

00100, Helsinki

5. kerroksen tyylikäs toimistotila Helsingin ydinkeskustasta upeilla näkymillä. Tila on muuttovalmista, mutta myös remontoitavissa vuokralaisen toiveiden mukaisesti.

Arkkitehti Pauli Salomaan suunnittelema Kaivotalo valmistui tyylisuuntansa malliesimerkiksi vuonna 1955. Kaivotalon ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa sijaitsee liiketiloja, ylemmät kerrokset toimivat toimistotiloina.

Kaivotalossa parasta on sen keskeinen sijainti. Kulkuyhteydet Kaivotalolle ovat erinomaiset: käytännössä kaikki julkisen liikenteen muodot kulkevat aivan kiinteistön vierestä, oli kyse sitten alueen sisäisistä yhteyksistä tai kaukoliikenteestä. Lisäksi vuokranantajan yhteyshenkilöt ovat samassa rakennuksessa.

Kiinteistöä ympäröivät kaupungin monipuolisimmat palvelut, kuten Kauppakeskus City Center ja Kaivopihan monipuolinen kauppa- ja ravintolatarjonta. Citykäytävää pitkin olet minuutissa Stockmannilla ja Eliel Saarisen suunnittelema ikoninen päärautatieasema on toimistosta kirjaimellisesti kivenheiton päässä, Kaivokadun toisella puolella. Kaivotalossa tunnet olevasti aidosti keskustassa.

Näkymät etenkin ylempien kerrosten toimistohuoneista ovat huikeat avautuen Kaivokadun ja rautatieaseman yli pitkälle pohjoiseen.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com