Itsehallintokuja 3

02600, Espoo

Vuokrattavana pääkonttoritilaa huippumodernista toimistotalosta Leppävaarasta. Muuntojoustavat tilat (2168 m², jaettavissa/laajennettavissa 1529/639 m² tarpeen mukaan).

COLONY LEPPÄVAARA sijaitsee ihanteellisella paikalla Kehä 1:n ja Turun moottoritien risteyksessä. Työmatkat sujuvat vaivattomasti myös junalla ja bussilla, sekä nykyisin myös uudella Raide-Jokerin pikaraitiovaunulla. Työmatkapyöräilijöille on erinomaiset sosiaalitilat ja HSL:n kaupunkipyöräasemakin sijaitsee aivan sisäänkäynnin vieressä.

Toivota asiakkaasi tervetulleeksi valoisassa loungessa, vaihda kuulumiset tiimisi kanssa modernilla Colony Lounge-alueella ja uppoudu sitten keskittymistä vaativiin tehtäviin kaikessa rauhassa omassa toimistossasi. Tapaamisten välissä voit poiketa naapurissa Suomen suurimman kauppakeskus Sellon kaupoissa ja ravintoloissa.

Lisäksi haluamme panostaa vuokralaiskokemukseen myös vihreiden arvojen pohjalta: COLONY LEPPÄVAARAlle on myönnetty WWF:n Green Office -sertifikaatti ja LEED v4 Gold -ympäristösertifikaatti. Jopa puolet energian kokonaistarpeesta tuotetaan paikallisesti uusiutuvilla energialähteillä. Toimiston energiatehokkuus on Suomen ylintä kärkeä.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

040 5333 055 vuokraus@juhola.com