Höyläämötie 14

00380, Helsinki

Mahdollista toteuttaa tilaratkaisut huone-, toimisto- tai kombiratkaisuna käyttäjän tarpeiden mukaan.

Pitäjänmäen ytimeen, loistavien kulkuyhteyksien varrelle on juuri kunnostettu monenlaiseen toimintaan sopivia toimistiloja. Höyläämötien valoisa kokonaisuus tarjoaa viihtyisän ja toimivan tilaratkaisun erilaisille yrityksille. Vielä vapaana olevat vaihtoehdot ovat muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan ja sisustukseenkin voi vaikuttaa.

Höyläämötie 14 on kodikas kokonaisuus, täällä vuokralaiset viihtyvät. Rakennuksen saneeraus on tehty huolella, aikakauden modernistista tyyliä kunnioittaen, toimivaa tekniikkaa unohtamatta. Korkeat huoneet ja laveat nauhaikkunat takaavat valoisan tilantunnun kaikissa kerroksissa.

Pitäjänmäki on vilkas ja kasvava eri alojen ammattilaisten alue, jossa toimii tällä hetkellä jo satoja yrityksiä. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset: Pitäjänmäkeen pääsee niin junalla kuin bussillakin kätevästi, mutta helposti myös omalla autolla. Alueella on runsaasti ravintoloita, ja erilaisia hyvinvointipalveluita – lounastauolle tai työpäivän päätteeksi.

Höyläämötien tilat soveltuvat toimistoiksi, luovaan työhön tai vaikkapa myyntiedustamiseen. Laadukas perusvarustelu ja tuliterät pinnat varmistavat viihtyvyyden. Kysy lisää vaihtoehdoista!

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

040 5333 055 vuokraus@juhola.com