Hitsaajankatu 20

00810, Helsinki

Opus Business Parkissa vuokrattavana liiketila kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa. Tilaa on mahdollista muokata vuokralaisen tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Opus 3 -rakennus on osa Opus Business Parkia, joka sijaitsee Herttoniemessä vain 10 minuutin päässä itään Helsingin keskustasta.

Rakennuksessa on 8 100 neliömetriä vuokrattavaa tilaa viidessä kerroksessa. Jokaisessa kerroksessa on joustava pohjaratkaisu ja laadukkaita toimistotiloja.

Opus 3:een pääsee helposti autolla ja bussilla sekä metrolla, jonka lähin asema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Autolla liikkuville löytyy pysäköintipaikkoja rakennuksessa sijaitsevasta pysäköintihallista. Opus 3 -asiakkailla on käytössä 160 sisäpysäköintipaikkaa. Lisäksi kaikissa Opus-rakennuksissa on yhteensä 400 pysäköintipaikkaa. Lisäpysäköintipaikkoja löytyy myös kadunvarsilta.

Pohjakerroksessa on ruokakauppa ja yhteisiä tiloja, muu osa rakennuksesta on toimistokäytössä. Opus Business Park tarjoaa monia suosittuja palveluja ravintola- ja kokouspalveluiden lisäksi. Alueella on myös autopesu ja hammaslääkäri ja Opus Business Parkista on suora yhteys ruokakauppaan.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Marika Luopa

marika.luopa@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com