Hiomotie 30

00380, Helsinki

Vuokrattavana neljännen kerroksen toimistotila.

Hiomotie 30 tarjoaa erikokoista (n.125 – 1025 m2) räätälöitävää toimistotilaa Helsingin Pitäjänmäestä. Kaikki toimistotilat sisältävät omat WC:t ja keittiöt. Tiloihin on saatavilla kolme eri ilmevaihtoehtoa, joista vuokralainen voi valita mieleisensä. Edustavat aulatilat toivottavat vieraat tervetulleeksi ja muodostavat tunnelmallisen olohuoneen kiinteistön työntekijöille.

Pitäjänmäen yritysalueella on runsas ravintolatarjonta. Lähin ravintola löytyy viereisestä rakennuksesta osoitteesta Hiomotie 32, josta on mahdollisuus varata myös edustavia neuvottelutiloja. Kellarissa vuokralaisia palvelee moderni ja lämmitetty pysäköintihalli.

Kiinteistö sijaitsee logistisesti monelle yritykselle ihanteellisella paikalla, noin kuuden kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Pitäjänmäki kuuluu pääkaupunkiseudun suurimpiin toimistokeskittymiin, jossa on laaja tarjonta toimistotyöntekijöille suunnattuja palveluja kuten lounasravintoloita ja liikuntapalveluja.

Yksi Pitäjänmäen vahvuuksista on kattava ja julkisen liikenteen yhteysverkosto koko pääkaupunkiseudun alueelle. Junamatka Helsingin keskustaan kestää 11 minuuttia Valimon juna-asemalta, joka sijaitsee 400 metrin päässä Hiomotie 30:sta. Alueen kautta kulkee myös yli 20 bussilinjaa, mukaan lukien poikittaisliikenteen päälinja 550. Etäisyydet lähimmille bussipysäkeille ovat noin 400 metriä (Pitäjänmäentie) ja 750 metriä (Vihdintie). Raide-Jokerin pysäkille matkaa on noin 400 metriä.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com