Malminkaari 13-15

00700, Helsinki

Vuokrattavana 3. kerroksen pieni myymälätila.

Kauppakeskus Malmin Nova sijaitsee Helsingin Malmilla rautatieaseman vieressä, radan vastakkaisella puolella Malmintorin kauppakeskuksesta. Novaa ja Malmintoria yhdistää ratojen yli kulkeva, ”Malmin putkeksi” kutsuttu katettu kävelysilta, jota kautta pääsee myös asemalaitureille.

Kohde toimii merkittävänä lähipalvelukeskuksena Pohjois-Helsingin alueella. Malmin Novasta löydät kattavan valikoiman erilaisia liikkeitä, ravintoloita ja kahviloita. Malmin Novan suurin liike on K-Citymarket. Sen lisäksi kauppakeskuksessa on noin 40 erilaista liikettä, muun muassa Alko, Alepa, Tokmanni, Dressmann, New Hairstore, Normal ja Jysk. Kahviloita ovat Baguette ja Coffee House, ravintoloita korealainen Kiva, Burger King sekä Kotipizza. Malmin Novan kerrospinta-ala on n. 30 000 m², vuokrattava pinta-ala n. 24 000 m².

Paikalle on helppo saapua junalla, bussilla ja omalla autolla. Kohde on Malmin juna-aseman vieressä, ja lähimmät bussipysäkit ja juna-asema ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Malmin Novassa on 690 paikan pysäköintihalli. Katupaikoituspaikkoja on lähiympäristössä noin sata ja lähellä olevassa P1-paikoitushallissa lisäksi noin 300 pysäköintipaikkaa.

Vuonna 2020 Malmin Novan vuosimyynti oli n. 5,1 miljoonaa euroa ja kävijämäärä yli 44 miljoonaa.

Images

Location

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com