Erottajankatu 2

00120, Helsinki

Upea 192,5 + 31m2 ravintolatila Erottajankadulla. Tila voi tarvittaessa toimia myös showroomina tai toimistona.

Helsingin vanhimpiin kuuluva rakennuskokonaisuus on rakennettu kolmessa vaiheessa vuosina 1891, 1905 ja 1915. Se peruskorjattiin huolellisesti vuonna 2021 sekä nykyaikaa että kohteen poikkeuksellisia elementtejä kunnioittaen. Upea kokonaisuus muodostuu tänä päivänä kahdesta rakennustyylistä – jugend ja uusrenessanssi, jotka muodostavat upean kortteliosan yhdessä eloisan sisäpihan kanssa. Tehokas nykyajan työskentely luonnistuu uudistetuissa, uniikeissa toimitiloissa ja tilat taipuvat monenlaiseen työskentelyyn mahdollistaen mm. yhteisöllisyyden edistämisen sekä ryhmässä innovoinnin.

Erottaja2 yhdistää Manskun ja Bulevardin, Espan ja Erottajan, liike-elämän keskustan ja Design Districtin. Keskustasta löytyvät ravintoloiden parhaimmisto ja kaikki mahdolliset hotellit, harrasteet ja shoppailut, viihteet ja vakavuudet sekä torit ja puistot. Lähelle on lyhyt matka.

Erottajalle saapuminen on helppoa: Kiinteistöllä on oma pyöräparkki sähköpyörien latauspisteineen ja täysin uudistetut sosiaalitilat työmatkaliikkujille. AimoPark Iso-Erottaja sijaitsee aivan talon vieressä ja tarjoaa autoilijoille runsaasti suojaisia pysäköintipaikkoja. Julkisen liikenteen suosijoille lähellä ovat ratikkapysäkit, rautatieasema, rautatientorin metroasema ja Kampin linja-autoterminaali.

Erottaja2 tarjoaa monimuotoista toimistotilaa suurille ja pienille yrityksille. Tämän päivän moderni talotekniikka takaa sujuvan työskentelyn hyvin suunnitelluissa tiloissa. Uniikit ja erikokoiset tilat mahdollistavat sekä tiiviin ryhmätyöskentelyn että keskittymistä vaativan työn rauhallisessa ympäristössä. Tiloja voidaan myös muokata ja pintoja remontoida vuokralaisten toiveiden mukaan, historiallisen rakennuksen sallimissa puitteissa.

Liike- ja toimistokäyttöön soveltuvat tilat sijaitsevat kerroksissa K ja 1 ja toimistotilat sijaitsevat kerroksissa 2–6. Tarjolla on nyt myös pienempiä ja yhteisöllisiä toimistotiloja toimistohotelli VillageWorksin muutettua taloon. VillageWorksin joustavat toimistotilat ovat kokoluokissa 11–55 m2, ja niitä voi saada joko valmiiksi kalustettuina tai ilman kalusteita.

Vastuullisesti peruskorjattu ja entisöity vanha rakennus on ekologinen ratkaisu vastuulliselle toimijalle. Erottaja2:lle on myönnetty BREEAM Excellent –ympäristösertifikaatti. BREEAM-ympäristösertifikaatissa huomioidaan kiinteistön ekologinen, sosiaalinen ja taloudellinen vastuu.

Images

Location

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com