Bulevardi 21

00180, Helsinki

Huoneisto on jaettavissa pienempiin kokonaisuuksiin.

Bulevardi 21 on edustava toimitilakiinteistö kaupunkitunnelmaa huokuvan puistokadun varrella. Rakennushistoriallisesti arvokkaan kiinteistön sisällä on nykyaikaista toimistotilaa, joka sijaintiinsa yhdistettynä vastaa tämän päivän monipaikkaisen työnteon tarpeisiin. Bulevardi 21 tarjoaa joustavat puitteet jatkuvassa muutoksessa olevalle työelämälle. Jos kaipaat työpäiviisi kaupunkitunnelmaa ja tyylikkäitä tiloja, Bulevardilta voit löytää etsimäsi.

Arkkitehti Niilo Kokon suunnittelema rakennus on valmistunut vuonna 1961, ja sen rakennushistoriallisesti arvokkaassa julkisivussa näkyvät aikansa modernististen ihanteiden mukaiset elementit; säntillisen geometrinen muotokieli sekä punatiilen ja kuparin eläväiset pinnat. Julkisivun lisäksi ikonisen vuosikymmenen tunnelmaa voi aistia hissien tyylikkäästi valaistuissa viiluseinissä.

Vuosina 2017–2021 rakennus on käynyt läpi mittavia muutostöitä. Peruskorjatussa kiinteistössä sekä talotekniikka että tilat ovat erinomaisessa kunnossa, ja toimistot on suunniteltu jaettaviksi sekä muokattavaksi tilankäyttäjän tarpeisiin. Tilojen jäähdytys ja koneellinen tulo- ja poistoilma pitävät ilmanlaadun hyvänä vuodenajasta toiseen. Myös kiinteistön esteettömyyttä parannettiin peruskorjauksen yhteydessä.

Muuntojoustavia tilaratkaisuja on yhdeksässä kerroksessa. Lisätyöpisteitä tai neuvotteluhuoneita voi tarvittaessa vuokrata myös kiinteistössä toimivalta coworking-operaattorilta.

Vilkkaan Bulevardin varrella on kaksi tasokasta ravintolatilaa, joista avautuvat suuret ikkunat kadulle. Kahdella tilalla on yhteinen sisäänkäynti, ja toiseen kuuluu myös suojaisa terassi sisäpihan puolella. Talossa toimivat kahvila Highlight ja
vietnamilainen ravintola Lie Mi.

Bulevardi 21 saattaa liikuttaa vuokralaisiaan – kirjaimellisesti. Talossa toimiva toimiva crossfit-sali kutsuu aloittamaan tai päättämään työpäivän energisellä otteella. Työmatkapyöräilijöitä ilahduttavat viihtyisät peseytymis- ja pukeutumistilat säilytyslokerikkoineen ja kuivauskaappeineen. Polkupyörät säilyvät turvallisesti lukitulla sisäpihalla tai pysäköintihallissa, mistä löytyy myös polkupyörien huoltopiste. Ja tietenkin pysäköintipaikkoja löytyy myös autoille, sekä perinteisille, että sähköisille.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use Excellent ympäristösertifikaatti. Talo lämpiää kiertovesilämmityspattereilla. Jätteiden lajittelu on huomioitu sisäpihan kierrätysastioissa, ja parkkihallissa on sähköautojen latauspisteitä.

Kiinteistöön on pääsisäänkäynnin lisäksi portaaton kulku B-sisäänkäynnin kautta, ja hisseillä pääsee kaikkiin kerroksiin. Sisäpihan puoleisessa sisäänkäynnissä on myös automaattiavaaja.

Vastuullinen Vuokranantaja: NREP perustettiin vuonna 2005, ja tunnetaan nykyään Pohjoismaiden johtavana kiinteistösijoittajana ja -kehittäjänä. Yhtiö uskoo pitkän aikavälin arvonluontiin, ja on jo vuosia tehneet uraauurtavaa työtä ympäristöystävällisemmän kiinteistöalan puolesta. NREP:n liikevoitosta 10 % lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com